Tjänster

Våra tjänster

Vi hjälper dig med sommardäck, vinterdäck och förvaring. Tack vare att vi är Däckonline partner kan vi erbjuda dig ett utav Sveriges största däckutbud. Vi har lång erfarenhet av däckbyten och lämnar självklart garanti på utfört arbete. För att dina däck ska hålla längre och minska slitage är det viktigt med korrekt hjulinställning, kom in till oss för rådgivning och service. Du hittar vår verkstad på Ringsjövägen 21 i Eslöv mitt emot Statoil.

Däck, däckhotell, hjulinställningar, service

Däck & fälgar

På Din Däckkompis kan vi verkligen våra däck. Oavsett om du börjat tappa greppet eller är i behöver av en ny dimension är vi verkstaden för dig. Hos oss finner du förutom en uppsjö med olika däck också mängder med olika fälgar. Lämna jobbet till våra erfarna mekaniker och vi ser till att du är ute på vägen snart igen.

Däckinfo

Sommardäck ska du ha på din bil från 31:a mars till och med 1:a december. Mönsterdjupet på dessa får inte understiga 1,6 mm. Vinterdäck ska enligt lag användas mellan 1:a december och 31 mars. Dessa däck har en annan gummikomposit speciellt anpassad för vinterväglag och ska ha ett mönsterdjup på minst 3 mm.

Vår service

Hos oss kan du lita på att arbetet blir fackmannamässigt utfört och oavsett om ditt ärende rör däckbyte eller reparation av dina gamla ser vi till att du kan ge dig ut på vägen redan samma dag. Vi på Din Däckkompis vill se till att du får just de däcken som passar din bil så varmt välkommen att boka en tid hos oss.

Boka tid
0
preloader